Jobcenter Stevns åbner i Store Heddinge

Pressemeddelelse udsendt af AF i Køge

  
Fra 2. januar 2007 skal du ikke længere gå på AF, hvis du bliver ledig, søger job eller er arbejdsgiver og skal finde en ny medarbejder. Arbejdsformidlingen flytter ind i 91 nye jobcentre over hele landet. I
jobcentrene flytter det gamle AF sammen med de medarbejdere i kommunen, der
arbejder med beskæftigelsesindsatsen.
Fordelen er, at du nu kun skal henvende dig ét sted, hvis du er ledig,
søger job eller skal finde en ny medarbejder.

Vi har fokus på at finde job

Jobcentrenes vigtigste opgave er at hjælpe dig med at finde et job. Vi tilbyder den samme service, som AF gør i dag. Blandt andet kan du til- og afmelde dig, som ledig, i jobcentrene. Vi indkalder dig også til samtaler om formidling af job og kontaktforløb. Og vi lægger jobplaner sammen med dig. Ligesom du kender det fra AF i dag.

Jobcentre over hele landet

Som udgangspunkt hører du til det jobcenter, der ligger i din hjemkommune, hvor du bor. Men lokalt består Stevns Kommune fra 1. januar 2007 af både tidligere Vallø og Stevns, som begge hidtil er blevet betjent af AF i Køge.

Du skal stadig gå på www.jobnet.dk

Når AF flytter og jobcentrene åbner, er det stadig Jobnet du skal gå ind på. Jobnet bliver de nye jobcentres hjemmeside, og derfor bliver design og indhold ændret den 1. januar.

Kontanthjælpsmodtager

Hvis du er kontanthjælpsmodtager, eller fx i arbejde og ikke  medlem af en A-kasse, så kan du ikke tilmelde dig jjobcentret via Jobnet fra den 1. januar 2007. Det er blevet besluttet, at fra den 1. januar er det kun
dagpengemodtagere, der kan benytte Jobnet, når de skal tilmelde sig. Kontanthjælpsmodtagere skal fra den 2. januar tilmeldes af sagsbehandleren i jobcentret.

Vi gør vores bedste?

Der er meget, der skal flyttes rundt, når AF flytter til jobcentrene. Vi skal ikke bare flytte til nye lokaler. Alle data og informationer fra AF og kommunerne skal også lægges om. Derfor kan der opstå tekniske problemer i begyndelsen. Men vi vil gøre vores bedste for at hjælpe alle fra første dag.

 

Kontakt:
Michael Blom
Jobcenterchef
Tlf.: 56 57 59 50
micblo@stevns.dk

Send sikker e-mail:
Sikker e-mail til Stevns Kommune