Du er her

Kontanthjælp / Uddannelseshjælp

Kontanthjælp er til dig, der ikke kan klare dig selv økonomisk.

Online guide til vejledning om uddannelse, efteruddannelse eller jobmuligheder

Har du brug for vejledning om uddannelse, efteruddannelse eller jobmuligheder? Så besøg www.voksenuddannelse.dk. Her finder du en guide, som kan hjælpe dig i gang med valg af uddannelse eller efteruddannelse.

Du kan også kontakte eVejledning dag, aften og weekend. I eVejledning sidder 30 professionelle vejledere klar til at guide dig videre på din uddannelsesvej. Du er meget velkommen til at ringe til os, men du kan også kontakte os via chat, Facebook eller mail. Vi afholder også digitale møder, som du nemt kan deltage i. Vi glæder os til at møde dig!

eVejledning er et landsdækkende vejledningstilbud for unge, voksne og virksomheder, og er forankret i Styrelsen for It og Læring i Undervisningsministeriet.

Værd at vide om kontanthjælp

Fold alle ud
 • Hvornår kan jeg søge kontanthjælp?

  Når du søger om kontanthjælp skal du være opmærksom på, at alle andre forsørgelsesmuligheder skal være undersøgt og vist sig ikke at være mulige.

  Du kan ikke få kontanthjælp hvis du har formue.

  I specielle situationer kan du få hjælp til uforudsigelige og rimeligt begrundede enkeltudgifter.

 • Hvor kan jeg få råd og vejledning?

  Hvis du ønsker råd og vejledning om arbejde, eller du lige er blevet arbejdsløs, kan du ringe til Jobcentret hverdage mellem kl. 8.30 - 10.00 (dog ikke onsdag). Se i øvrigt rådhusets åbningstid.

 • Hvad skal jeg være særligt opmærksom på?

  Du skal være opmærksom på, at kontanthjælp er bagudbetalt, og at det først er fra det tidspunkt, vi har modtaget din ansøgning eller henvendelse, du kan få kontanthjælp.

Hent materiale

Sidst opdateret

08.04.2019