Du er her

Stevnsprisen

Hvert år uddeler Stevns kommune Stevnsprisen til en forening eller person, som har gjort en ekstra stor indsats for kultur- og foreningslivet på Stevns

Stevns Kommune uddeler hvert år Stevnsprisen til en forening eller person, der har gjort en ekstra god indsats for kultur- og foreningslivet i kommunen.

Det er op til borgerne i Stevns Kommune at komme med forslag til, hvem der skal være årets prismodtager.

Folkeoplysningsudvalget står for udvælgelsen og vælger ud fra de begrundede forslag, de har modtaget. Deadline for forslag til Stevnsprisen 2020 er den 31. oktober 2020. 

Prisen er et symbol på det gode arbejde, den store indsats eller kammeratskabet. 

Værd at vide om Stevnsprisen

Fold alle ud
 • Hvem fik Stevnsprisen 2020?

  Stevnsprisen 2020 gik til Kurt Jacobsen for hans mangeårige engagement i fritids-og kulturlivet på Stevns. Kurt favner bredt med sit virke, hvilket er til gavn for mange foreninger og borgere – han yder bl.a. en frivillige indsats som aktiv formand i Stevns Tværfaglige Efterløns og Seniorklub, bestyrelsespost i Museumsforeningen Østsjælland, AOF, frivillig fyrpasser på Stevns Fyrcenter og frivillig i Snurretoppen, herudover er Kurt formand for Folkeoplysningsudvalget. 
  Kurt er en omgængelig og arbejdsom ildsjæl med et stort engagement og stor viden indenfor det stevnske foreningsliv.

 • Hvem fik Stevnsprisen 2019?

  Stevnsprisen 2019 gik til Inge Lise Pedersen for hendes store frivillige indsats som formand i Dansk Handicap Forbund på Stevns, bestyrelsesmedlem i Stevns Frivillighedscenter, frivillig i Folkekirkens Nødhjælp, danske handicap organisationer og Handicaprådet i Stevns Kommune. Alt sammen til gavn for mange borgere og foreninger.

 • Hvem fik Stevnsprisen 2018?

  Stevnsprisen 2018 gik til Jonny Andersen for hans store frivillige indsats i sit lokalområde Hårlev og for Frivillighedcenteret, alt sammen til gavn for mange foreninger.

 • Hvem fik Stevnsprisen 2017?

  Stevnsprisen 2017 gik til Arbejdsgruppen bag den nye hal i Rødvig.

 • Hvem fik Stevnsprisen 2016?

  Stevnsprisen 2016 gik til Lene Vestergaard bl.a. for sit store engagement i stykket Klint, og for sit store engagement i det frivillige foreningsliv på Stevns.

 • Hvem fik Stevnsprisen 2015?

  Stevnsprisen 2015 gik til Christian From Sørensen for sit frivillige arbejde i Stevns Amatør Scene, SHS-Stevns, samtidig med at han er aktiv spejderleder.

 • Hvem fik Stevnsprisen 2014?

  Stevnsprisen 2014 gik til Ruth Larsen for sit frivillige arbejde i Stevns Lokal Radio igennem 26 år - heraf 16 år som formand.

 • Hvem fik Stevnsprisen 2013?

  Stevnprisen 2013 gik til Edith Hansen for sit arbejde med Gå-vennerne for Hotherhavens beboere.

Sidst opdateret

15.12.2020