Du er her

Sæt kryds i kalenderen: Erhvervspolitisk Stormøde

23. maj kl. 17.30-21.30 på Hårlev Kro, Stationsvej 1, 4652 Hårlev
Bliv klogere på fokusområderne i Stevns’ kommende erhvervspolitik og del dine inputs til konkrete indsatser, når Stevns Kommune og Stevns Erhvervsråd inviterer til Erhvervspolitisk Stormøde 23. maj i Hårlev Kro. Du kan samtidig opleve JUST-EAT-stifter Jesper Buch fortælle om sit spændende iværksættereventyr.

Få indsigt i fokusområderne i erhvervspolitikken

Den 23. maj præsenterer vi de områder, som kommunen har valgt at fokusere særligt meget på i den kommende erhvervspolitik, som bl.a. er baseret på inputs fra erhvervslivet. 

Giv inputs til konkrete indsatser

Del dine idéer til konkrete indsatser inden for fokusområderne, og vær med til at prioritere, hvilke, der er vigtigst.  

Mød JUST-EAT stifter Jesper Buch  

Aftenen byder samtidig på en unik mulighed for høre det medrivende foredrag ”KICK-ASS – Fra kælder til milliard”, hvor JUST-EAT stifteren, Jesper Buch -  kendt fra DR-programmet Løvens Hule - fortæller sin spændende og imponerede iværksætterhistorie.

Erhvervsvenlig kommune -  hvordan?

Som direktør for Væksthus Sjælland og forfatter til bogen ”Iværksættersamfundet” har Mads Váczy Kragh fingeren på pulsen i forhold til kommunernes erhvervsvenlighed. Der er derfor masser af mulighed for at blive inspireret, når Mads Váczy Kragh deler ud af sin store viden om erhvervsudvikling på Stormødet.

Gratis tilmelding:

Alle med interesse for Stevns’ erhvervsudvikling er velkomne – Vi starter aftenen med en sandwich kl. 17.30.
 

Sidst opdateret

21.05.2018