Du er her

Flyt din virksomhed til Stevns

Stevns Kommune er en erhvervsvenlig kommune, der har meget at tilbyde nye virksomheder.

I Stevns Kommune vil vi gerne skabe økonomisk vækst og arbejdspladser i nuværende og kommende virksomheder. Vi har derfor udviklet en erhvervspolitik, der skal være med til at sikre, at Stevns er en attraktiv kommune at drive virksomhed i.

Det betyder, at vi har fokus på at skabe gode kommunale rammevilkår med lave gebyrer og afgifter for virksomhederne. Vi lægger vægt på en tæt dialog og et godt samarbejde med erhvervslivet, og vi gør en ekstra indsats for at støtte og rådgive nye iværksættere.

Erhvervspolitik (pdf)

Erhvervslivets sammensætning

Stevns kommune har omkring 1200 aktive virksomheder, der i 95 % af tilfældene består af mindre virksomheder med højst 10 ansatte.

Den dominerende branche i Stevns er den private servicebranche, som beskæftiger 34 % af de privatbeskæftigede i kommunen. Dernæst følger handel og transport med 27 % og bygge og anlæg med 20 %.

Vækst og Vækstvilkår 2018 - Stevns Kommune (pdf)

Arbejdskraft i Stevns Kommune

Virksomheder har gode muligheder for at finde stabil arbejdskraft især inden for håndværksfaget, da Stevns Kommune har en meget høj andel af faglært arbejdskraft, og Rekruttering Køge Bugt hjælper gerne med at finde de rette medarbejdere.

Kontakt

Stevns Erhvervsråd

Algade 8,
4660 Store Heddinge
Tlf.: 24 76 40 01

Sidst opdateret

09.04.2019