Fonde.dk

Brug fonde.dk til at lave målrettet og effektiv fundraising til din forening.

Stevns Kommune har købt adgang til Fonde.dk, der er Danmarks største online fondsdatabase.

Siden indeholder forskellige værktøjer, der kan benyttes til at målrette og effektivisere fundraisingen inden for en bred vifte af emner som kultur, natur, fritid, iværksætteri, ældre, børn, arkitektur og meget mere.

Gratis adgang for foreninger og frivillige

Aftalen med Fonde.dk betyder, at alle foreninger og frivillige hjemmehørende i Stevns Kommune, gratis kan oprette op til 3 brugere per forening. Det er foreningens bestyrelse, der har råderet over brugerprofilerne i databasen.

Formålet er at give vores foreninger og frivillige de bedste betingelser for at kunne fundraise til de mange projekter og gode ideer I sidder med.

Få adgang

For at få adgang til Fonde.dk, skal du blot kontakte dem med dit navn, email og foreningens navn, hvorefter Fonde.dk sender dig dine login-oplysninger i løbet af 1-2 hverdage.

Det udleverede login (brugernavn og password) er personligt og skal opbevares forsvarligt og fortroligt, og må således ikke videregives til 3.-person.

God fornøjelse med fundraisingen.

Meld dig til

Dine oplysninger sendes videre til Fonde.dk. Udfyld alle felter.

 
1 Start 2 Færdig
Når du udfylder og indsender denne formular, bekræfter du samtidig, at det er i orden, at vi registrerer de oplysninger, du har indtastet. Stevns Kommune opbevarer dine oplysninger, så længe vi har brug for dem. Vi benytter en række tredjeparter til at opbevare og behandle data. Det gør de udelukkende på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Læs mere om dine rettigheder og databeskyttelse.